Grundkurs vinter 2017

Grundkurs vinter 2017
Plats: Ånn, ca 40 km väster om Åre
Kursdatum: 4 mars t.o.m. 11 mars 2017.
Sista anmälningsdag: Kursen är för närvarande fulltecknad, kontakta kursledningen för att bli uppsatt på reservlistan.

Vinterlandskap

Vinterlandskap

Kostnad: 4500 kr inkl. kost, logi och utbildningsmateriel. Inkvartering sker i boende med vandrarhemsstandard, under utbildningen och tillämpningsdelen fältmässiga förhållanden. Medlemmar i SÖS 4250:-, deltagare födda -97 eller senare 4000:- Förkunskapskrav: Inga särskilda, utbildningen är inte svårare än att vem som helst som har normal fysik och är psykiskt frisk klarar av den. Minimiålder är 18 år, 16 år i målsmans sällskap. Deltagande: Utbildningen ger medlemskap i Svenska överlevnadssällskapet under 1 år. Övrigt: Varje utbildning kan ta 20 st deltagare. Kursdeltagare ansvarar själv för egen olycksfallsförsäkring.

Anmälan till gkvinter(at)overleva.eu, frågor 070-570 9164. Meddela namn, adress, tfn och personnummer vid anmälan. Se även ytterligare information i länken nedan för regler vid anmälan.

Quinchie

Quinchie

Mer information, klicka här.

This entry was posted on onsdag, augusti 3rd, 2016 at 10:00 and is filed under Kurser. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.