Styrelsen

Ordförande
Jonas Marjamaa, bor i Örebro jobbar som tekniker inom larm och passage (säkerhet). Gift med Karin, far till två döttrar. Gick min första kurs i SÖS 1999. Nu bedrivs friluftsliv med fjällvandringar på sommaren samt skidturer med bestigning av toppar under vintern, är aktiv i Civilförsvarsförbundet och jobbar även som soldat GSS-T

Vice Ordförande
Magnus de Besche, bor i Stockholm. Arbetar som analytiker på Mediacom.  Har varit med i överlevnadssällskapet sedan 1996 då jag gick grundkurs barmark. Sedan dess har jag deltagit på de flesta kurser som erbjudits.  En av höjdpunkterna var djungelkursen i Malaysias regnskog. Instruktör sedan 2010. Jag har en förkärlek till vintern och framför allt skidåkning både på tvären och på längden.

Sekreterare
Saly Vestman, bor i Arboga. Jobbar på ett naturturismföretag Wild Sweden som affärsutvecklare. Gick grundkursen 2021, älvsäker 2020 och orientering 2018. Friluftsmänniska, naturintresserad. Instruktör i Civilförsvarsförbundet. Läser Naturliv och ekoturism. Intresserad av vildmarkskunskap, samt ekopsykologi och naturens hälsoeffekter.

Kassör
Stefan Strandh
bor i Folkärna. Gick grundkursen 2013. Instruktör i SÖS. Jobbar till vardags som inköpare på Dahl. Håller på med långfärds och strömmande vatten paddling samt övrigt friluftsliv på min fritid. Ansvarar för SÖS ekonomi och bokföring.

Utbildningsansvarig
Christer Thunell Kumla. Gick grundkursen 2003. Jobbar med IT till vardags men tillbringar så mycket som möjligt av min fritid utomhus.  Van föreningsmänniska och instruktör i SÖS och Civilförsvarsförbundet. Har i uppdrag att kvalitetssäkra våra utbildningar/kursplaner och enskilda lektionsplaneringar. Ansvarar i SÖS för hemsida o Facebook

Adjungerade ledamöter
Pär Leijonhufvud
Född 1964,  har varit medlem i SÖS sedan tidigt 90-tal. Till vardags biologi- och kemilärare i Jämtland, friluftsmänniska sedan barnsben och mycket intresserad av långtidsöverlevnad, fysiologin bakom överlevnad, forntida teknik och diverse hantverk.