Styrelsen

Ordförande
Niclaz Wictorsson, född -65 och bor i Karlskrona. Började med scouterna när jag gick på mellanstadiet och har sedan dess haft friluftsliv som mitt största intresse, på senare år har jag fått en liten förkärlek för riktigt vinterfriluftsliv (lite svårt med det i södra Sverige dock). Gick SÖS Grundkurs Barmark -96 och har varit medlem sedan dess, SÖS-instruktör sedan 2003, militär Överlevnadsinstruktör. Jobbar som officer i flygvapnet på Blekinge Flygflottilj i Ronneby.
Tfn 070-2575222

Vice Ordförande
Jonas Marjamaa
, bor i Örebro jobbar som tekniker inom larm och passage (säkerhet). Gift med Karin, far till två döttrar. Gick min första kurs i SÖS 1999. Nu bedrivs friluftsliv med fjällvandringar på sommaren samt skidturer med bestigning av toppar under vintern, är aktiv i Civilförsvarsförbundet och jobbar även som soldat GSS-T

Sekreterare
Magnus de Besche, bor i Stockholm. Arbetar som analytiker på Mediacom.  Har varit med i överlevnadssällskapet sedan 1996 då jag gick grundkurs barmark. Sedan dess har jag deltagit på de flesta kurser som erbjudits.  En av höjdpunkterna var djungelkursen i Malaysias regnskog. Instruktör sedan 2010. Jag har en förkärlek till vintern och framför allt skidåkning både på tvären och på längden.

Kassör
Sanela Kostic

Sanela Kostic heter jag och är född 1982. Jag bor utanför Göteborg. Jag gick min första kurs inom ämnet 2013 och sedan dess har det blivit en rad olika kurser.
SÖS grundkurs barmark gick jag 2014. Mitt uppdrag är att ta hand om föreningens pengar och ekonomi.

Utbildningsansvarig
Torbjörn Selin, född 73 , boende i Borås Västra Götaland. Har alltid haft ett stort intresse för att vistas i skog och mark. Arbetar idag med samhällets krisberedskap men har också en bakgrund i försvarsmakten där jag varit överlevnadsinstruktör sedan 2001. Gick min första SÖS-kurs 2006 och blev instruktör i sällskapet 2008. Har i uppdrag att kvalitetssäkra våra utbildningar/kursplaner och enskilda lektionsplaneringar.

Adjungerade ledamöter
Pär Leijonhufvud
Född 1964,  har varit medlem i SÖS sedan tidigt 90-tal. Till vardags biologi- och kemilärare i Jämtland, friluftsmänniska sedan barnsben och mycket intresserad av långtidsöverlevnad, fysiologin bakom överlevnad, forntida teknik och diverse hantverk.

Christer Thunell, Kumla. Gick grundkursen 2003. Jobbar med IT till vardags men tillbringar så mycket som möjligt av min fritid utomhus.  Van föreningsmänniska och instruktör i SÖS och Civilförsvarsförbundet. Ansvarar i SÖS för hemsida o Facebook